Waarom DEWEZ kiezen ?

Dewez is de grootste onderneming in permanente baanpanelen in België, in samenwerking met ± 9000 eigenaars.

Wij zijn een 100% Belgisch bedrijf met meer dan 90 jaar ervaring.

Indien u overweegt om ons toe te laten een bord op uw eigendom te plaatsen, gelieve volgende punten in overweging te nemen en contacteer ons voor een gepersonaliseerde afspraak.

Wij garanderen u een goede service.

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, om eventuele schade aan uw eigendom te vermijden.

Geen vocht. Geen lawaai. Geen roest. Geen ongemak.

Wij beschermen uw muur en brengen deze opnieuw in goede staat wanneer het bord afgebouwd wordt.

Betalingen op voorhand

De betalingen gebeuren jaarlijks en op voorhand, per bankoverschrijving.

In onze hoedanigheid van grootste onderneming in permanente panelen, kunnen wij u verzekeren dat u uw huurgeld op tijd zal ontvangen.

Er zijn geen bijkomende kosten. Alle nodige toelatingen, evenals de aangifte en betaling van de regionale en gemeentetaksen worden beheerd door ons toegewijd team.

Beperkte doorgang

Voor permanente borden zij er geen veelvuldige bezoeken.

Slechts eenmaal voor de opbouw en eenmaal voor de afbouw van het bord.

Deze bezoeken kunnen maanden of zelfs jaren verspreid zijn. Indien u wenst, kunnen wij u verwittigen en samen met u een datum vastleggen die u past.

Respect voor uw eigendom

Samen met ons team van werklieden, waarvan sommigen tot 35 jaar dienst en ervaring hebben, houden wij ons bezig met uw eigendom.

Wij controleren uw eigendom, om te zien welke materialen wij best kunnen gebruiken om uw muur te beschermen en integer te houden.

Alvorens wij het werk beginnen, verwittigen wij u van onze aanwezigheid en wij dragen zorg voor uw tuin en persoonlijke eigendom.

Ons team

Wij werken met ons eigen personeel, dat opgeleid is om onze borden volgens onze eigen kwaliteitsnormen te plaatsen.

Ons technisch team bestaat uit 12 werklieden, die dagelijks de borden op maat bouwen voor iedere locatie, in functie van de afmetingen van uw muur of grond.

Wij hebben een wagenpark met 3 bestelwagens, 1 hoogtewerker, 1 speciale vrachtwagen met hakselaar voor snoeiwerken en 1 multifunctioneel voertuig, om aan iedere individuele aanvraag te kunnen beantwoorden.

Onze werklieden hebben talrijke jaren ervaring en kunnen hun taken bijgevolg op het hoogste kwaliteitsniveau uitvoeren, om zodoende uw eigendom te beschermen.

Respect voor het millieu

Aangezien wij gespecialiseerd zijn in permanente panelen, beperken wij zo veel mogelijk de nadelen voor het milieu.

Er zijn geen papieren affiches of stoffen spandoeken die rondslingeren en geen lijmspatten die voorwerpen zouden kunnen beschadigen.

Politieke boodschappen zijn niet toegelaten, om mogelijk vandalisme te vermijden.

Alleen een permanent paneel om een plaatselijke handel te promoten.

Verzekeringen / Waarborgen

Al onze uitgevoerde werken zijn gedekt door de nodige verzekeringen en waarborgen.

Indien er ooit toch een probleem mocht ontstaan, aarzel dan niet onze servicecenter voor eigenaars te contacteren, om eender welke reden en wij zullen met u samenwerken om het probleem onmiddellijk op te lossen.

Technische kenmerken

Mocht u technisch ingesteld zijn, kan u op deze link klikken om de technische specificaties van onze borden te zien, zodat u er zich van kan verzekeren dat wij uitsluitend materialen van de beste kwaliteit gebruiken.

Door de structuur van het bord is er een constante luchtcirculatie, waardoor alle vochtproblemen vermeden worden.

Al naargelang de muur, kunnen wij het bord eventueel ook op blokjes of trekijzers plaatsen, zodat het verwijderd staat van de muur.

Services Center

Een toegewijd administratief team bemant onze servicecenter en kan u helpen om welke reden dan ook.

Dus indien u uw eigendom verkoopt, een nieuw bankrekeningnummer heeft, verbouwingswerken overweegt of om eender welke andere den, aarzel niet ons te contacteren.

Breng ons een bezoek

Indien u onze kantoren zou willen bezoeken om persoonlijk kennis te maken met onze werkwijze, bent u steeds welkom om ons te contacteren en een afspraak te maken.