Dewez, kortweg

 

Net om de hoek van het dagelijks leven, daar vindt u Dewez. Sedert weldra honderd jaar maakt ons bedrijf het haar klanten mogelijk om alomtegenwoordig te zijn in het dagelijks leven van hun publiek.
Onze aandacht voor kwaliteit, onze flexibiliteit, ons maatwerk  hebben ons gemaakt wat wij nu zijn : Belgisch marktleider in permanente publiciteitsborden. Een leider die zijn origines niet vergeet …
fotos

Hoe alles begon

Wij spreken in 1920 : Servais Dewez, een jonge Luikse schilder gespecialiseerd in de faux marbre techniek, bekeert zich tot de buitenreclame. Hij richt zijn eigen bedrijfje op en heeft succes met het schilderen van reclame rechtstreeks op muren. Het bedrijf groeit en breidt haar activiteiten uit buiten het Luikse. In 1936 verdwijnen de schilderingen van groot formaat ten voordele van papieren affiches en vaste borden. Servais grijpt zijn kans en werkt o.a. voor Martini Rossi, Mobil en Castrol.

Na de oorlog, verhuist Dewez naar Brussel en breidt Servais zijn bedrijf nog verder uit, samen met zijn zonen Paul en Raymond. Hij overlijdt echter in 1958. Tijdens de jaren ’60 wordt het bedrijf één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt.  De zoon van Paul, Michel Dewez, neemt het roer over in de jaren ’90.

Tot op heden wordt de passie van Servais Dewez levend gehouden, ten dienste van uw merk en van uw toekomstige klanten . Op ieder ogenblik, in heel het land !